Κ18 BIOMIMETIC HAIRSCIENCE

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: IRON LADY

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΔΡΑΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Όγκο, Θρέψη, Ενίσχυση

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ατίθασα Μαλλιά, Λευκά και γκρίζα μαλλιά, Φριζαρισμένα Μαλλιά, Βαμμένα Μαλλιά, Σγουρά και σπαστά Μαλλιά, Ξηρά Μαλλιά, Λιπαρά Μαλλιά, Μακριά Μαλλιά, Κανονικά Μαλλιά, Κοντά Μαλλιά, Ίσια Μαλλιά, Πυκνά Μαλλιά

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

10 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ

32€ – 52€

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Δράση φροντίδας μαλλιών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εκεί όπου η βιοτεχνολογία συναντά τη φροντίδα των μαλλιών

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της τρίχας

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

Η επιστήμη

Η επιστήμη είναι σύνθετη αλλά εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καινοτομία των Κ18 προϊόντων – και πώς επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά πίσω στην αρχική, υγιή τους κατάσταση.

Όταν τα μαλλιά φθείρονται, οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας αρχίζουν να γίνονται αδύναμες και να σπάνε. Μάλιστα, υπάρχουν δισεκατομμύρια αλυσίδων κερατίνης σε μία μόνο τρίχα. Αν, όμως, αυτές οι αλυσίδες κερατίνης φθαρούν, τότε η δομή της τρίχας γίνεται αδύναμη με αποτέλεσμα να χάσει τη δύναμη, την ελαστικότητά, την αντοχή και τη λάμψη που είχε.

Η απάντησή μας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά; Το K18Peptide™. Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την απαραίτητη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

Και επειδή το πεπτίδιό μας πετυχαίνει πολλούς στόχους με μία μόνο δράση, ως αποτέλεσμα επανασύνδεσης αυτών των δεσμών, μπορεί να ανασυνθέσει και τους διαλυμένους δισουλφιδικούς δεσμούς που μπορεί να υπάρχουν στην τρίχα.

Η διαφορά

Το πεπτίδιό μας αξιοποιεί τη βιομιμητική τεχνολογία για να δράσει. Βιομιμητική είναι δηλαδή η επιστήμη που ασχολείται με την εφαρμογή αυτών που μαθαίνεις μέσα από την παρατήρηση και τη μίμηση της φύσης. Με το να μιμείται τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης, το Κ18 βιοενεργό πεπτίδιό μας αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά μας.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με σαμπουάν όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα δημιουργίας δεσμών στην τρίχα κάνοντας έτσι το Κ18 ένα καινοτόμο και με μεγάλη διάρκεια προϊόν για τα φθαρμένα μαλλιά.

K18Peptide™

είναι ένα πατενταρισμένο καινοτόμο μοριακό επίτευγμα κλινικά αποδεδειγμένο πως επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών (σε μόλις 4 λεπτά) από:

Τα αποτελέσματα

Χάρη στη βαθιά επανόρθωση και αναδόμηση της εσωτερικής δομής της τρίχας, τα Κ18 προϊόντα επαναφέρουν τη δύναμη, την απαλότητα, τη ζωντάνια και τη λάμψη που έλειπε από τα φθαρμένα μαλλιά. Και όπως αναφέραμε… χρειάζονται μόνο 4 λεπτά για να δράσουν.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Detox Shampoo 250ml

Ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό που απομακρύνει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα των διάφορων προϊόντων styling από το τριχωτό της κεφαλής δημιουργώντας έτσι έναν καθαρό καμβά και περιβάλλον μαλλιών για το K18Peptide™.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

 • Καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής: O πλούσιος αφρός που δημιουργεί, διαλύει και απομακρύνει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα των διάφορων προϊόντων που έχουν συσσωρευτεί στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, καθαρίζοντας έτσι, τους θύλακες της τρίχας και απομακρύνοντας τα υπολείμματα και τα συσσωρευμένα λιπαρά στοιχεία.
 • Προετοιμάζει τα μαλλιά και το τριχωτό για έναν βαθύ καθαρισμό: Η απομάκρυνση των κατάλοιπων που έχουν συσσωρευτεί στα μαλλιά από τα λιπαρά στοιχεία, τις σιλικόνες ή τα βαριάς σύνθεσης προϊόντα όπως conditioner, βοηθάει στο βέλτιστο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό των μαλλιών.
 • Θέτει τις βάσεις για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων: Όλες οι τεχνικές και οι θεραπείες αποδίδουν καλύτερα, από τις χημικές εργασίες, τις θεραπείες, όπως το Κ18 PeptideTM Mist + Mask, μέχρι και προϊόντα styling δουλεύουν καλύτερα πάνω σε λεία και καθαρά μαλλιά.

Σύνθεση με συστατικά που δρουν σε βάθος για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων κατάλοιπων από την τρίχα

 • pH 3.8–4.2
 • Εμπλουτισμένο με μόνο 17 συστατικά που φροντίζουν σε βάθος το δέρμα, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και προστασία για όσα περιέχει το σαμπουάν στην σύνθεσή του (δεν περιέχει fillers!).
 • Φροντίζει σε βάθος το δέρμα, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και προστασία για όσα περιέχει στη σύνθεσή του.

 • Mε άρωμα Εσπεριδοειδών φρούτων
 • Περιέχει ενεργό άνθρακα και σαλικυλικό οξύ που καθαρίζουν σε βάθος, χωρίς να επηρεάζουν ή να ξεθωριάζουν το χρώμα των μαλλιών, ενώ δεν διαταράσσει την ισορροπία του pΗ στο τριχωτό της κεφαλής.

  • Ενεργός άνθρακας: Απορροφά τις τοξίνες, τα περιττά λιπαρά στοιχεία και τα υπολείμματα, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του τριχωτού της κεφαλής.

  • Σαλικυλικό οξύ: Αποτρέπει τη δημιουργία σμήγματος στους θύλακες της τρίχας και απομακρύνει τα συσσωρευμένα κατάλοιπα. Διατηρεί τη φυσική υγρασία και τα απαραίτητα λιπίδια.

 

Kλινικά αποδεδειγμένο πως προστατεύει το χρώμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Όπως και όλη η σειρά Κ18 δεν περιέχει: θειικά άλατα, parabens, φθαλικούς εστέρες, λιλιάλη, σιλικόνες, τεχνητές χρωστικές ουσίες, χλωριούχο νάτριο, φορμαλδεΰδη και τα παράγωγά της. Είναι vegan και crueltyfree.

 1. Εφαρμόστε το 1 φορά την εβδομάδα στη θέση του κανονικού σαμπουάν μαλλιών
 2. Κάντε απαλό μασάζ στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής για να απομακρύνετε τα συσσωρευμένα κατάλοιπα των προϊόντων
 3. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό
 4. Εφαρμόστε ξανά εάν χρειάζεται

Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Salicylic Acid, Charcoal Powder, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene.

pH Maintenance Shampoo 250ml

 

Ένα σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά διατηρώντας σταθερές τις τιμές pH των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τη μοριακή θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών Κ18.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

  • Δημιουργεί τις βάσεις για υγιή και δυνατά μαλλιά: Διατηρεί σταθερές τις τιμές του pH, προστατεύοντας έτσι τα εσωτερικά στρώματα της δομής της τρίχας και τα επίπεδα της φυσικής υγρασίας της.
  • Καθαρίζει σε βάθος την τρίχα: Τα επιφανειοδραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης που περιέχει, διαλύουν και απομακρύνουν αποτελεσματικά τα υπολείμματα και τα λιπαρά στοιχεία από την τρίχα.
  • Θέτει τις βάσεις για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων: Όλες οι τεχνικές και οι θεραπείες αποδίδουν καλύτερα, από τις χημικές εργασίες, τις θεραπείες, όπως το Κ18 PeptideTM Mist + Mask, μέχρι και προϊόντα styling δουλεύουν καλύτερα πάνω σε λεία και καθαρά μαλλιά.
  : Όλες οι τεχνικές και οι θεραπείες αποδίδουν καλύτερα, από τις χημικές εργασίες, τις θεραπείες, όπως το Κ18 PeptideTM Mist + Mask, μέχρι και προϊόντα styling δουλεύουν καλύτερα πάνω σε λεία και καθαρά μαλλιά.
 • pH 4.0-5.0
 • Προστατεύει τις φυσιολογικές τιμές του pH: Δεν διαταράσσει το εσωτερικό περιβάλλον των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, διατηρώντας σε ισορροπημένο επίπεδο τις τιμές του pH.
 • Προστατεύει τη φυσική κερατίνη των μαλλιών, διατηρώντας την αντοχή τους και τη φυσική τους υγρασία.
 • Επλουτισμένο μόνο με 17 συστατικά – Δεν περιέχει fillers! : Φροντίζει σε βάθος το δέρμα, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και προστασία για όσα περιέχει στη σύνθεσή του.
 • Με άρωμα Εσπεριδοειδών φρούτων
 • Συνυφασμένο με την υγεία και τη ζωντάνια των μαλλιών: Τα καθαρά, υγιή και λαμπερά μαλλιά αποτελούν μια ισχυρή βάση για την εφαρμογή της μοριακής θεραπείας αναδόμησης των μαλλιών K18Peptide™ ή οποιασδήποτε άλλης θεραπείας μαλλιών για μετά το λούσιμο.

Kλινικά αποδεδειγμένο πως προστατεύει το χρώμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Όπως και όλη η σειρά Κ18 δεν περιέχει: θειικά άλατα, parabens, φθαλικούς εστέρες, λιλιάλη, σιλικόνες, τεχνητές χρωστικές ουσίες, χλωριούχο νάτριο, φορμαλδεΰδη και τα παράγωγά της. Είναι vegan και crueltyfree.

  1. Φιλικό για χρήση σε κάθε λούσιμο
  2. Κάντε απαλό μασάζ, εστιάζοντας στο τριχωτό της κεφαλής
  3. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό
  4. Εφαρμόστε ξανά εάν χρειάζεται

Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium 2-Sulfolaurate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Limonene.

Leave-in molecular repair hair mask 50ml

Leave in μάσκα. Είναι μια τονωτική κομμωτηριακή θεραπεία μαλλιών που επανορθώνει, αναδομεί ενδυναμώνει και χαρίζει ελαστικότητα στα μαλλιά σε μόλις 4 λεπτά.

50ml αλλά και 15ml (new size!)

Αναδομεί και επανορθώνει τα μαλλιά από:

Ξάνοιγμα + Βαφή

Θερμότητα

Χημικές εργασίες

Επιπρόσθετες πληροφορίες

 • Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολύπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες. Μάλιστα, η διαφορά είναι ορατή ήδη από την πρώτη εφαρμογή των Κ18 προϊόντων.

  Συμβουλευτείτε τον πίνακα δοσολογίας για να μάθετε την ποσότητα που αντιστοιχεί στα δικά σας μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την Κ18 Μάσκα στα πρώτα 4-6 συνεχόμενα λουσίματα, μετά σε κάθε 3-4 λουσίματα για να διατηρεί τα μαλλιά υγιή.

 • pH 4.0-5.0
 • Προστατεύει τις φυσιολογικές τιμές του pH: Δεν διαταράσσει το εσωτερικό περιβάλλον των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, διατηρώντας σε ισορροπημένο επίπεδο τις τιμές του pH.
 • Προστατεύει τη φυσική κερατίνη των μαλλιών, διατηρώντας την αντοχή τους και τη φυσική τους υγρασία.
 • Επλουτισμένο μόνο με 17 συστατικά – Δεν περιέχει fillers! : Φροντίζει σε βάθος το δέρμα, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και προστασία για όσα περιέχει στη σύνθεσή του.
 • Με άρωμα Εσπεριδοειδών φρούτων
 • Συνυφασμένο με την υγεία και τη ζωντάνια των μαλλιών: Τα καθαρά, υγιή και λαμπερά μαλλιά αποτελούν μια ισχυρή βάση για την εφαρμογή της μοριακής θεραπείας αναδόμησης των μαλλιών K18Peptide™ ή οποιασδήποτε άλλης θεραπείας μαλλιών για μετά το λούσιμο.

Τι να κάνετε :

 • Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό αν υπάρχουν κατάλοιπα από άλλα προϊόντα πάνω στα μαλλιά βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο το πεπτίδιο μας να εισχωρήσει στο εσωτερικό της τρίχας και να δράσει σε βάθος
 • Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει η Κ18 Μάσκα πριν συνεχίσετε με το styling των μαλλιών ή πριν εφαρμόσετε κάποιο άλλο προϊόν
 • Εφαρμόστε την Κ18 Μάσκα σε κάθε 4-6 λουσίματα για να υπάρχουν αποτελέσματα.

 

Τι να αποφύγετε :

 • Μην εφαρμόζετε conditioner πριν την εφαρμογή της Κ18 Μάσκας (οι περισσότεροι καταναλωτές δε χρειάζονται κάποιο προϊόν conditioning, όταν εφαρμόζουν το Κ18. Αν, όμως, χρειάζεστε περισσότερη ενυδάτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα leave-in προϊόν αφού περάσουν τα 4 λεπτά δράσης της Κ18 Μάσκας).
 • Μην εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα της μάσκας, μία μικρή μόνο ποσότητα προσφέρει πολλά οφέλη στα μαλλιά.
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι ένα leave-in προϊόν.

 

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium 2-Sulfolaurate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Limonene.

Τι αλλαγές να περιμένετε στα ταλαιπωρημένα μαλλιά