11 κολακευτικά χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

Τον τελευταίο μήνα, οι αναζητήσεις της Google για τα «καλύτερα κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα» αυξήθηκαν κατά 4%, υποδηλώνοντας ότι κάποιες από εσάς ψάχνετε για ένα νέο χτένισμα που θα σας βοηθήσει να κολακεύσετε το σχήμα του προσώπου σας.

Όσοι έχουν στρογγυλό πρόσωπο (όπου το πλάτος στο επίπεδο των ζυγωματικών είναι περίπου το ίδιο με το μήκος του προσώπου) θα ξέρουν ότι το σωστό χτένισμα είναι το κλειδί για την εξισορρόπηση και το αδυνάτισμα των αναλογιών του προσώπου.

Με στρογγυλά σχήματα προσώπου, πρέπει να δημιουργήσετε γωνίες στο κούρεμα για να επιμηκύνετε το πρόσωπο.

Τα μεγαλύτερα μήκη ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό το σχήμα προσώπου για αυτόν τον λόγο, και είναι πάντα καλύτερο να το χτίζετε σε απαλούς κυματισμούς, προσθέτοντας σώμα και όγκο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ανοίξει η περιοχή του ζυγωματικού και της γνάθου και να προσθέσει πλάτος και γωνίες για να βοηθήσει στην αντιστάθμιση της στρογγυλότητας.

Εν τω μεταξύ, η έξυπνη τοποθέτηση χρώματος είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αδυνατίσετε ένα στρογγυλό πρόσωπο και να προσθέσετε διάσταση σε ένα κούρεμα, ενώ παράλληλα κάνει τα διαφορετικά επίπεδα να φαίνονται πιο εμφανή. Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι δραματικό, απλώς μια λεπτή διαφορά στο συνολικό χρώμα θα προσθέσει αντίθεση και θα δώσει την ψευδαίσθηση της υφής χωρίς στρώματα.

Πάρτε εμπνεύση από τη Mila Kunis, την Gemma Chan, την Kirsten Dunst και τη Selena Gomez, που έχουν όλα τα υπέροχα χτενίσματα στρογγυλού προσώπου καλά και πραγματικά ιδιαίτερα, παρακάτω.