4+1 φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών

Οι φθινοπωρινές τάσεις για τα χρώματα των μαλλιών αποτελούν πάντα έναν νέο τρόπο να ανενώσουμε το στυλ μας και αντανακλούν τον χαρακτήρα της εποχής. Καθώς η φύση αλλάζει τα χρώματά της και τα φύλλα γίνονται θερμά και πλούσια, τα χρώματα των μαλλιών επίσης εμπνέονται από τον φθινοπωρινό πλούτο.

Φέτος, οι τάσεις για τα χρώματα των μαλλιών στο φθινόπωρο εστιάζουν σε φυσικές, ζεστές και εκπληκτικά λαμπερές αποχρώσεις.

Jet brunette ​

To “Jet brunette” είναι ένα χρώμα στα μαλλιά που χαρακτηρίζεται από ένα πολύ βαθύ, σκούρο καστανό χρώμα, με μια συγκεκριμένη τεχνική εφαρμογής χρώματος. Εδώ είναι κάποια βασικά σημεία σχετικά με αυτό το στυλ στο χρώμα των μαλλιών: Τεχνική Χρώματος: Το “jet brunette” περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη τεχνική χρωματισμού μαλλιών, όπου οι ρίζες βάφονται σε ένα πολύ σκούρο καστανό χρώμα. Αυτό δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με το χρώμα στα υπόλοιπα μαλλιά. Μέσο Μήκος και Άκρες: Στο μέσο των μαλλιών και στις άκρες τα το χρώμα είναι λίγότερο έντονο, “στυλάτο” καστανό χρώμα. Αυτά τα τμήματα είναι συνήθως δύο ή τρεις αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το χρώμα στη ρίζα, προσθέτοντας βάθος και διάσταση στην εμφάνιση. Μόνιμο Χρώμα και Στρώσεις Γυαλιστικού Χρώματος: Για να επιτευχθεί το “jet brunette”, χρησιμοποιείται ένα μόνιμο χρώμα μαλλιών για την αρχική εφαρμογή. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένα γυαλιστικό χρώμα πάνω από αυτό. Αυτό το επιπλέον βήμα βελτιώνει τη λάμψη των μαλλιών και βοηθά στη θωράκιση του χρώματος και της λάμψης του, για περισσότερο χρόνο. Εξαιρετική Λάμψη: Το γυαλιστικό χρώμα δεν συμβάλλει μόνο στη μακροζωία του χρώματος, αλλά δίνει επίσης στα μαλλιά μια εξαιρετική λάμψη. Αυτή η λάμψη μπορεί να κάνει τα μαλλιά να φαίνονται υγιή και ζωντανά. Συντήρηση: Όπως και με κάθε χρώμα μαλλιών, είναι σημαντικό να διατηρείτε την υγεία και τη ζωντάνια των μαλλιών σας όταν έχετε το “jet brunette” χρώμα. Τακτικές ανανεώσεις και η χρήση προϊόντων περιποίησης για χρωματισμένα μαλλιά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Bambi blonde

Αν θέλετε να δώσετε λίγη επιπλέον ζεστασιά στη φθινοπωρινή σας χρωματική παλέτα, το ξανθό Bambi μπορεί να σας βοηθήσει. Μερικές φορές το χειμώνα, αν η απόχρωση του ξανθού σας δεν είναι η σωστή, μπορεί να ξεθωριάσει. Καθώς το μαύρισμα έχει υποχωρήσει τα μαλλιά δείχνουν πιο έντονα ξανθά και γι’αυτό μπορούμε να ενσωματώσουμε πιο ζεστούν τόνους στο χρώμα. Εντάσσοντας καραμελένες αποχρώσεις ή μελί στον τόνο του ξανθού, κάνει το χρώμα το μαλλιών ζεστό και απαλό. Επίσης, εκτός από τη φλογερή λάμψη, το ξανθό Bambi προσφέρει μια απόχρωση που είναι λίγο λιγότερο απαιτητική στη φροντίδα καθώς το φυσικό χρώμα των μαλλιών μπλέκεται ομαλά με τις ξανθές αποχρώσεις.

Espresso brunette

Το φθινόπωρο συνδέεται συχνά με όμορφες μελαχρινές αποχρώσεις μαλλιών καθώς το καστανό χρώμα είναι γνωστό για την τολμηρή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση που προσδίδει. Το καστανό χρώμα απαιτεί τεχνικές για να αποδωθεί σωστά η λάμψη και ο όγκος των μαλλιών, ένα επιπλέον προϊόντα styling απαιτούνται για να δείχνουν τα μαλλιά γυαλιστερά, λαμπερά αλλά και υγιή.

Warm caramel

Το κοντό και αραχνοΰφαντο κούρεμα της Ana de Armas μιλάει πραγματικά στην ψυχή μας. Το ελαφρύ layering δημιουργεί ένα IG-ready, face-framing στιλ με το οποίο ούτε η ίδια σας η μαμά δεν μπορεί να διαφωνήσει.

Rose

Τα “κεχριμπαρένια και ροζ χρώματα μαλλιών” είναι σήμερα τάση και αποτελούν μέρος της ευρύτερης τάσης των παραλλαγών των κόκκινων χρωμάτων μαλλιών.

1. **Κοκκινόξανθα μαλλιά**: Το κεχριμπαρένιο χρώμα μαλλιών διαθέτει χρυσαφένιες αποχρώσεις, που θυμίζουν τις ζεστές και πλούσιες αποχρώσεις του πολύτιμου λίθου κεχριμπάρι. Αυτή η απόχρωση χαρακτηρίζεται από τη ζεστή και ζωντανή εμφάνισή της, καθιστώντας την εντυπωσιακή επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν ζεστασιά και όγκο στα μαλλιά τους.
2. **Ροζ χρώμα μαλλιών**: Το ροζ χρώμα μαλλιών περιλαμβάνει συνήθως αποχρώσεις του ροζ ή του ροζ χρυσού. Αυτό το χρώμα μπορεί να κυμαίνεται από διακριτικά παστέλ ροζ μέχρι βαθύτερους ροζ τόνους. Τα ροζ χρώματα μαλλιών είναι γνωστά για τη θηλυκή και ρομαντική τους γοητεία και μπορούν να δημιουργήσουν μια απαλή και αιθέρια εμφάνιση.
3. **Ροζ-μπλοντέ**: Το ροζ-ξανθό είναι μια υβριδική απόχρωση που συνδυάζει στοιχεία τόσο του ροζ όσο και του ξανθού χρώματος. Συχνά διαθέτει ζεστές, ροδαλές αποχρώσεις που αναμειγνύονται με ξανθές ανταύγειες ή χρώματα βάσης.
4. **Τριαντάφυλλο σοκολάτας**: Το σοκολατί ροζ είναι ένα πλούσιο σοκολατί χρώμα μαλλιών σε καστανό χρώμα με διακριτικές ροζ ανταύγειες. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια αρμονική ισορροπία μεταξύ του βάθους του καστανού και της απαλότητας του τριαντάφυλλου, με αποτέλεσμα μια πολυτελή εμφάνιση.