ΦΟΡΜΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Γιατί να μην πάρετε μια γνώμη πρώτα?

Δηλώστε ποια μέρα και ώρα επιθυμείτε ραντεβού
για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
*Για ραντεβού της ίδιας ημέρας καλέστε μας στο 2310 260 974

  ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΩΡΑ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Τι σας ενδιαφέρει;

  ΚούρεμαΒαφήΘεραπεία

  Συμπληρώστε τον κωδικό που βλέπετε:

  captcha

  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα: 10:00–18:00
  Τρίτη–Παρασκευή: 10:00–20:00
  Σάββατο: 10:00–17:00
  Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

  Καλώς ήρθατε στη σελίδα συμβουλευτικής του κομμωτηρίου μας! Η ομάδα των έμπειρων κομμωτών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για τα μαλλιά, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα συμβουλευτικής με τα στοιχεία σας και μια σύντομη περιγραφή αυτού που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  Το κομμωτήριό μας, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και θεραπείες μαλλιών για να σας βοηθήσει να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα. Από το κούρεμα και το βάψιμο μέχρι τα extensions και το styling, σας έχουμε καλύψει. Και με την υπηρεσία εξατομικευμένης συμβουλευτικής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική θεραπεία ή υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

  Είτε αναζητάτε μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση είτε απλώς μια απλή φροντίδα, η ομάδα των κομμωτών μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους των μαλλιών σας. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Συμπληρώστε τη φόρμα συμβουλευτικής μας σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς τα μαλλιά των ονείρων σας!