Μήπως χρειάζομαι κούρεμα;

“Πότε πρέπει να κουρευτώ;”. Αποφασίσαμε να σπάσουμε τη μονοτονία και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και διασκεδαστικό για να απαντήσουμε σε αυτήν την αιώνια ερώτηση! Προχωρήστε παρακάτω για να παίξετε!

Haircut Decision

Οι ειδικοί μας παρατήρησαν ότι είναι η ιδανική στιγμή για ένα κούρεμα.

Αγκαλιάστε την κομψότητα και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα.

Δεν είναι απαραίτητο ένα κούρεμα, αλλά ακόμη και η τελειότητα αναζητά βελτίωση.

Η διατήρηση της φυσικής σας ομορφιάς είναι μια μορφή τέχνης. Ενισχύστε τη γοητεία σας με τις κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών μας.

Αποκαλύψτε μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του εαυτού σας.

Οι στυλίστες μας περιμένουν να δημιουργήσουν την τέλεια εμφάνισή σας. Κλείστε αμέσως το ραντεβού σας.

Δεν είναι απαραίτητο ένα κούρεμα, αλλά ακόμη και η τελειότητα αναζητά βελτίωση.

Απελευθερώστε τις δυνατότητες των μαλλιών σας κλείνοντας ένα ραντεβού συμβουλευτικής Δωρεάν.
Ίσως δεν είναι το κούρεμα…αλλά το styling.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί καθαρά για ψυχαγωγικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως επαγγελματική φροντίδα των μαλλιών ή ιατρική συμβουλή. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου κομμωτή ή επαγγελματία υγείας. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία προτού λάβετε οποιαδήποτε απόφαση ή αλλαγή που σχετίζεται με τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Το πρόγραμμα δεν εγγυάται ακριβείς ή ενημερωμένες πληροφορίες. Χρησιμοποιήστε το με υπευθυνότητα και με δική σας ευθύνη.

Καλώς ήρθατε στον σύμβουλο διασκέδασης για την περιποίηση των μαλλιών! Αυτό το διαδραστικό πρόγραμμα είναι εδώ για να προσθέσει μια πινελιά διασκέδασης στο ταξίδι της περιποίησης των μαλλιών σας. Με βάση τις απαντήσεις σας, το πρόγραμμα θα παρέχει ανάλαφρες προτάσεις και μηνύματα. Λάβετε υπόψη σας ότι οι απαντήσεις που παράγει το πρόγραμμα είναι καθαρά φανταστικές και προορίζονται μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Να θυμάστε ότι η συχνότητα του κουρέματος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις και τις συστάσεις των επαγγελματιών. Ενώ είναι σύνηθες να ακούγεται η σύσταση να κουρεύεστε κάθε 6 έως 8 εβδομάδες, οι κομμωτές συχνά προτείνουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, περίπου κάθε 3 έως 4 μήνες. Εάν μεγαλώνετε τα μαλλιά σας, συνιστάται το κούρεμα μεταξύ ενός τετάρτου και μισής ίντσας κάθε 12 εβδομάδες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το συχνότερο κόψιμο των μαλλιών σας δεν θα τα κάνει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα, καθώς οι τρίχες συνήθως μεγαλώνουν μόνο περίπου μισή ίντσα ανά μήνα, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας. Αν παρατηρείτε σπάσιμο πιο ψηλά στα μαλλιά σας, ίσως χρειαστεί να κόψετε περισσότερο για να διατηρήσετε την υγεία τους.

Να θυμάστε, η εύρεση ενός στυλίστα που εμπιστεύεστε είναι απαραίτητη. Μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε το κατάλληλο μήκος για το κούρεμα και να σας παρέχει συμβουλές εμπειρογνωμόνων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για την περιποίηση των μαλλιών σας. Απολαύστε την εμπειρία του Haircare Fun Advisor, αλλά πάντα να βασίζεστε στην επαγγελματική καθοδήγηση για τις πραγματικές αποφάσεις σας σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών σας.

 
2 weeks 1 month 6 weeks 2 months 10 weeks 3 months 6 months
Bangs X X
Short X X
Medium X X X X
Long X X
Layers X X
Thick X X
Thin X
Coarse X X
Fine X
Straight or wavy X X
Curly or kinky X X
Coily X X X
Heat styled X X
Chemically processed X X