Οι 11 μεγαλύτερες φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα μαλλιών του 2021

Αν ο χρόνος ξεκινούσε από κάπου εκτός από τη 1 Ιανουαρίου, αυτός θα ήταν ο Σεπτέμβρης! Η αρχή μιας νέας σεζόν, το πρώτο επεισόδιο από τη αγαπημένη μας σειρά! Έτσι, ενώ το Καλοκαίρι τα μαλλιά δεν είναι προτεραιότητα, το Φθινόπωρο σηματοδοτεί την ευκαιρία να κάνουμε στα μαλλιά μας αυτό που πάντα θέλαμε. Εάν σκέφτεσαι να επισκεφτείς το κομμωτήριό σου, μπορείς πρώτα να ρίξεις μια ματιά στις Φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2021.

Peachy Rose Blonde

Πρώτο στις αναζητήσεις, πρώτο στις επιλογές το ροζ-ξανθό στα μαλλιά αποτελεί μία καινούργια τάση που ήρθε για να μείνει. Φωτίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει το στυλ. Φυσικά, ο τόνος του ροζ που θα επιλέξετε έχει να κάνει με τον τόνο του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, στις ανοιχτόχρωμες προς μέτριες επιδερμίδες ταιριάζουν περισσότερο παστέλ ροζ αποχρώσεις, ενώ αντίθετα στις μεσαίες προς σκούρες πηγαίνουν τα σκούρα ροζ χρώματα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by RICHY KANDASAMY (@richykanda)

Controlled Gold

Τα βαθύτερα και πιο ζεστά χρώματα είναι πάντα επιλογή τους Φθινοπωρινούς μήνες. Αν έχεις ήδη ξανθά μαλλιά, τότε η αλλαγή σε έντονο χρυσό ξανθό θα πρέπει να είναι σίγουρα μέσα στις επιλογές σου. Κρατώντας μάλιστα και αφέλειες σε διαφορετικές τονικότητες θα απογειώσεις την εικόνα σου.

Honey Wheat Blonde

Μην ξεχνάς ότι οι ωραιότερη απόχρωση του ξανθού είναι αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Το σταρένιο ξανθό μπορεί να μπλεχτεί όμορφα με τα φυσικά σου μαλλιά και να δώσει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ζεστού και ψυχρού.

Copper Red

Αποτελώντας ένα χρώμα που φυσικά έχει μόνο ένα 2% στον πλανήτη, το χάλκινο χρώμα στα μαλλιά αποτελεί μία από τις αγαπημένεες τάσεις τα τελευταία χρονια. Αν ο τόνος του δέρματος είναι αρκετά ανοιχτός προτείνεται ένα κλασσικό χάλκινο, αν είναι ουδέτερος ή ζεστός η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα ζεστό χάλκινο, ενώ για τα πιο σκούρα δέρματα ας επιλέξει καλλίτερα ένα ψυχρό χρώμα με πινελιές από ένα βαθύ κόκκινο.

Warm Espresso

Τα καστανά Espresso μαλλιά κολακεύουν κάθε γυναίκα ασχέτως με την ηλικία ή τον τόνο της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα διαχρονικό χρώμα μαλλιών που παραμένει στη μόδα και αυτή τη σεζόν, κάνοντας την εμφάνιση νεανική και και εντυπωσιακή απλά και φυσικά. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, το Warm Espresso είναι μια εξαιρετική πρόταση.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

Vivid, Dip-Dyed Ends

Σίγουρα αυτή είναι μια αλλαγή που δεν απευθύνεται στους περισσότερους. Ωστόσο, είναι μια τάση που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος καθώς δεν είναι καθόλου δεσμευτική, ξεβάφει εύκολα και με ένα κούρεμα, ο “καμβάς” παραμένει αναλλοίωτος!

View this post on Instagram

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)