ΔΩΡΕΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ LEFAS

Πιστεύουμε ότι μια απλή πράξη καλοσύνης μπορεί να κάνει πολλά, και η δωρεά των μαλλιών σας είναι μια τέτοια πράξη. Τα μαλλιά σας μπορούν να αποτελέσουν πηγή ελπίδας και έμπνευσης για όσους παλεύουν με τον καρκίνο, αντιμετωπίζουν απώλεια μαλλιών λόγω κάποιας ασθένειας ή υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία. Δωρίζοντας τα μαλλιά σας, μπορείτε να βοηθήσετε στην παροχή περούκας σε όσους έχουν ανάγκη, φέρνοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους και μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή τους.

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε δωρεά μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για το μήκος και την κατάσταση των μαλλιών, πού να στείλετε τα μαλλιά σας και πώς λειτουργεί η διαδικασία δωρεάς. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει μερικές εμπνευσμένες ιστορίες από άτομα που έχουν δωρίσει τα μαλλιά τους στο παρελθόν και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή τους και στη ζωή άλλων.

Σας ευχαριστούμε που σκεφτήκατε να κάνετε δωρεά μαλλιών και που συμμετείχατε μαζί μας στη διάδοση της καλοσύνης και της ελπίδας σε όσους έχουν ανάγκη.

#DorizoAgapi

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα μαλλιά μπορείτε να τα δέσετε πλεξίδα πριν τα κόψετε αφού τα μετρήσετε. Τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά για 2-4 ημέρες και τα τοποθετείτε σε μία αεροστεγή σακούλα. Προσοχή: τα μαλλιά πρέπει να είναι τελείως στέγνα όταν τοποθετηθούν στην σακούλα για να μην αλλοιωθούν.

Τα βαμμένα μαλλιά οποιασδήποτε μορφής δεν είναι αποδεκτά.

Τα μαλλιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 εκατοστά και 100% φυσικά χωρίς ίχνος οποιασδήποτε βαφής. (Στην παραπάνω ερώτηση μπορείτε να βρείτε και τον τρόπο κοπής.)

Τα στοιχεία του λήπτη είναι άκρως εμπιστευτικά και δε δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας παρά μόνο εάν ο λήπτης το επιθυμεί.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε τα μαλλιά του κάθε δωρητή θα χρησιμοποιηθούν καθώς δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιοι θα είναι οι λήπτες. Η κάθε περούκα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις και το χρώμα μαλλιών που επιθυμεί ο λήπτης. Οπότε εάν τα μαλλιά σας παραδείγματος χάρη είναι ξανθά σγουρά μακριά, θα χρησιμοποιηθούν μόλις θα χρειαστεί να κατασκευαστεί περούκα για έναν λήπτη με ξανθά σγουρά μακριά μαλλιά.

Τα μαλλιά των δωρητών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μονό για την κατασκευή των περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη και σε καμία περίπτωση δεν προχωράμε σε οποιαδήποτε άλλη χρήση ή πώληση αυτών.